2022-05-31

Maskinoperatör till mekanisk verkstad!


Är du grym på att läsa ritning och har erfarenhet från att arbeta i verkstad? Då är det dig vi söker!

Vår samarbetspartner är en mekanisk verkstad som bearbeta olika material med vattenskärning. De arbetar främst med plåt men det förekommer även bearbetning av annat material som exempelvis klinkers eller gummi. I de dagliga arbetsuppgifterna så arbetar man med odrar efter prioriterad ordning, fyller på material i maskin, övervakar produktionen och ställer in rätt program. Du kommer även att hjälpa till med att förbereda utgående leveranser. Man blir den fjärde personen i arbetslaget och hjälper varandra när det behövs.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Södra Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-tors 07:00-16:00 & fre: 06.00-13.45
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag. För rätt person finns möjlighet att gå över till vår samarbetspartner förutsatt att allting fungerar bra

Din profil
Krav:
• Utbildning inom industri, teknik eller verkstad – komplett gymnasiebetyg
• Erfarenhet av/kunskap om ritningsläsning
• Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Travers-, truck-, &/eller körkort
• Svetskunskaper

Vi söker dig som antingen har erfarenhet från att arbeta i en tillverkande industri eller utbildning inom relevant område. Du kanske tidigare arbetat med fräs eller svarv och söker dig mot nya utmaningar? Förutom ett glatt humör ser vi gärna att man besitter egenskaper som driven, engagerad och noggrann. Det är viktigt att man kan ha en bra service mot både kollegor som samarbetspartner. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.

Kontaktperson
Angelica Wotelius
angelica@lnpersonal.se
Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Göteborg

Sista ansökningsdatum
2022-06-30


Sök jobbet här