Rekrytering


Låt oss på LN Personal hjälpa er hitta helt rätt personal för just era rekryteringsbehov. Ni slipper lägga ner egna resurser på omfattande rekryteringsarbete och spar värdefull tid till annat.

Våra kunniga rekryterare har alla gedigen erfarenhet av olika branscher och yrkeskategorier. Vi garanterar professionell rekrytering gentemot er som kund, och självklart alltid aktuella urval av kandidater.

I samråd med er åtar vi oss antingen totalansvar för hela rekryteringen, eller utvalda delar efter era önskemål (Se delrekrytering nedan).

Med oss som samarbetspartner blir vägen till er organisations expansion kort och gott mycket enklare.


Våra rekryteringsprocesser

Vi börjar med en noggrann analys av ert personalbehov och tillsammans med er tar vi fram en passande kravprofil. Därefter annonserar vi om tjänsten i relevanta kanaler, samtidigt som vi söker aktuella matchningar i våra CV-databaser. Efter urvalsprocessen intervjuar vi kandidater som kvalificerat sig utifrån just era önskemål, krav och behov. Därefter görs tester och referenstagningar på toppkandidater som sedan presenteras för er. Efter avslutad rekrytering följer vi upp processen med både er och kandidaterna.

Delrekrytering

Vill ni att vi endast sköter vissa delar av rekryteringen har vi ett mycket väl utvecklat koncept där vi antingen tar hand om de inledande stegen, eller ger en second opinion.

Oavsett vilket eller vilka steg i processen ni vill att vi hanterar så löser vi det.

Delrekryteringsprocess 1 – Urval
  • Kravprofil
  • Annonsering
  • Urval (matchning mor kravprofil)
  • Telefonintervju
Delrekryteringsprocess 2 – Second Opinion
Delrekryteringsprocess 3 – Eget val
  • Ni väljer själva vilken del i processen ni vill ha hjälp med.